Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Rayan Kramer in Duivendrecht

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Rayan Kramer beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Rayan Kramer zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Rayan Kramer winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Rayan Kramer wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Duivendrecht (Noord-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Rayan Kramer biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Duivendrecht bent u bij Vakgarage Rayan Kramer altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Rayan Kramer
Industrieweg 21
1115 AD Duivendrecht

tel.: 020 6981306
mail: info@vakgaragerayankramer.nl