Kleine beurt in Duivendrecht

Bij Vakgarage Rayan Kramer wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Rayan Kramer niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Rayan Kramer voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Duivendrecht altijd langs Vakgarage Rayan Kramer om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Duivendrecht? Kom dan langs Industrieweg 21 in Duivendrecht (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragerayankramer.nl of bel naar 020 6981306.

Contactgegevens

Vakgarage Rayan Kramer
Industrieweg 21
1115 AD Duivendrecht

tel.: 020 6981306
mail: info@vakgaragerayankramer.nl